ESITTELY

RAKKAUDESTA MAHTAVAAN ROTUUN.

Pyrin kasvattamaan terveitä,luonteeltaan tasapainoisia ja ulkonäöltään rotumääritelmän mukaisia rottweilereitä.Haluan kasvattaa koiria joiden kanssa olisi kiva elää ja harrastaa.Kaikki eivät halua harrastaa tulostavoitteellisesti,enkä sitä pennun ostajilta vaadi,toki toivon että koirat pääsevät ominaisuuksiensa mukaisiin töihin.Harrastaminen on hyvästä ja asiastahan voi innostua vasta sitä kokeiltuaan.Kunnon koti ja sitoutuminen uuteen perheenjäseneen on tärkeimpiä asioita.Arjen hallinta ja tapakasvatus on kaiken koulutuksen perusta,mikä tosin unohtuu usein.

Ominaisuuksista pyrin vaalimaan koulutettavuutta ja ihmisystävällisyyttä .Rottweillerin työkoira tausta, vahva tekemisen halu ja rehellisyys ovat myös asioita joita haluan vaalia.

Omien koirieni kanssa harrastan PK-lajeista jälkeä ,hakua ja ipoa ,staffin kanssa aloitellaan TOKOa ja verijälkeä eli mejää 🙂

Meidät näkee myös  näyttelyissä 😀 Itse viihdyn enemmän koulutuskentällä ja metsässä.

Rottweiler on työkoira,joka tarvtsee paljon tekemistä ja AINA peruskoulutuksen.

Näillä sivuilla haluan tuoda esiin muutakin kuin tulokset,toki niitä tänne päivittelen.Nopeiten koira kohtaiset tulokset löytyvät KoiraNet:istä.

MUSTAN KONNUN KENNEL

Olen Katri Kurtti ja koirat ovat aina kuuluneet elämääni.Tällä hetkellä kotona on 5 koiraa.Asumme maalla Urjalan Honkolassa,missä koirien kanssa harrastaminen on helppoa ,jälkipellot alkaa takapihalta ja metsään on 100m.

Ensimmäinen oma koirani oli saksanpaimenkoira uros Beenax Baxter,jonka kanssa harrastimme palveluskoiralajeista jälkeä.Jälki on edelleen kaikessa monimuotoisuudessaan lähellä sydäntäni ja sitä suurimmaksi osaksi koirien kanssa harrastetaan,minua kiinnostaa kaikki koiran nenän käyttöön liittyvä

Ensimmäinen rottweilerini tuli elämääni  v.2000,Schwarz Klan Ölvi..(s.04.12.1999)

sekalaista_010.jpg

Ölvi oli…ÖLVI,persoona.Ölvi avasi ovet rottweillereiden maailmaan ja persoonalliseen luonteeseen.

Ja sillä tiellä ollaan edelleen…

Ölvin kanssa harjoiteltiin naksutinkoulutusta,jälkeä ja paljon muuta kivaa.Ölvi oli vilkas ,avoin ja sosiaalinen .Ölvin kanssa opin kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä.Vastineeksi sain ehdotonta rakkautta,Se oli ehdottomasti yhden ihmisen koira.

 

Perheeseemme kuuluu Rwn Mustan konnun Amanda 6v.,kotoisasti Manta.Manta on rauhallinen ja verkkainen tapaus.Mantalla ei ole yleensä kiire mihinkään,paitsi tyynykasaan päikkäreille.Pallolla sen sitten saakin syttymään arvaamattomiin suorituksiin 😀 Mantan kanssa harrastellaan myös tottista ja jälkeä.Toko-ura on korkattu ja BH-koe suoritettu,työn alla TOKO.Jälkeä tehdään Mantan kanssa pellolla.Manta myös kaverikoirailee,iloa vanhuksille .

.Meillä on myös Rwn Mustan Konnun Bailey,kotoisasti Kirppu,pieni mutta pippurinen ja sitkeä 5-vuotias ,meidän paluumuuttaja.BH-koe suoritettu,myös TK1 ja maastolajina on Kirpullakin jälki.

Helmikuussa 2011 laumamme kasvoi, staffi-tyttö Fun-Mur Farma Missi  ”Räpsy” ,muutti meille ja mullisti kaikkien elämän  ; ) Räväkkä staffityttönen on jo startannut TOKO-uralla kahden kokeen verran,mutta paikalla olo on sen heikkousjota työöstetään.Muuten liikkeet olisikin jo hallussa avointa luokkaa myöten.

Sitten meille jäi Balian viimeisestä pentueesta (s.01.11.-11)eli ykköstiimistä, rottis-uros Mustan Konnun Carizard ”Sulo”.Sulo on alkutekijöissä,työn alla IPO,sitä treenataan tavoitteellisesti.Sulon kanssa on kuitenkin jo startattu TOKOssa ja suoritettu BH-koe vuonna -13.

Uusin tuloka son Tarmo,synt.10.12.2013.Tarmo jäi 7 veljeksestä kotiin kasvamaan .Aika näyttää mitä Tarmosta tulee.Tempperamenttia ainakin tuntuisi löytyvän.

Jokainen koirista on ainutlaatuinen ja omanlaisensa ,jokainen on opettanut jotain uutta.Rottweiler on vienyt sydämmeni.

Perheessämme on myös viljakäärme Mauno ja melkein asuu meillä myös tyttäreni rwn Mustan Konnun Bink.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!